Rólunk

Home / Rólunk

Ismerj meg minket!

Az ezredfordulón több mint 7 évig jártuk a világot. Egyaránt voltunk hátizsákos utazók, üzleti utazók és külföldi munkások. Többek között Németországban, Dániában, az USA-ban, Kínában, Dél-Koreában, Olaszországban volt lehetőségünk bepillantást nyerni több különböző kultúrába. Volt, ahol csak egy éjszakát töltöttünk, és volt, ahol egy évnél is többet. Közös volt bennük ezekben a színes, változatos években, hogy remekül éreztük magunkat, mindenhol otthonosan éreztük magunkat. Mindenütt azzal az érzéssel találkoztunk: „Gyere vendégként, távozz barátként”

Miután 2003-ban hazaköltöztünk, szerettük volna folytatni ezt a kalandot, ezt az érzést, és viszonozni az évek során kapott vendégszeretetet.
Így jött az ötlet, hogy a nagyszülői házból apartmant csináljunk. Első vendégeink régi barátok, kollégák, üzleti partnerek, volt munkaadók voltak a világ minden tájáról.
Több mint 15 év telt el… Folyamatosan bővülünk és fejlődünk. Vendégeink között szerepeltek többek között bajnokságra ideérkező élsportolók, a térségbe beruházó nemzetközi nagyvállalatok munkatársai, családlátogatásra hazatérő külhoni magyarok, utazó zenekarok…
Mi pedig – bármi is legyen az utazásuk célja – a tartózkodásuk alatt biztosítjuk számukra:
„Otthon távol az otthontól.”